PROCES

Dam viata imaginatiei tale

1
Cercetare
Este primul pas in procesul de creare a unui design. Se analizeaza tendintele si concurenta.
2
Conceptualizare
Dezvoltarea conceptului incepe cu schite preliminare facute pe hartie sau proiectare in format vectorial
3
Creatie
Este etapa in care schita initiala imbinata cu fonturi si culori da viata unui design modern si atractiv.
4
Livrare
Odata ce clientul este multumit de rezultat, ne ramane sa-i trimiem fisierele finale in format AI, EPS, CDR, EPS, JPG, PNG.

Creare logo

Logo-ul companiei ajuta la cresterea si dezvoltarea afacerii. Daca aveti un logo profesionist, clientii au asigurarea ca au ales o companie de încredere. Putem realiza o identitate vizuala de la zero sau reface complet imaginea unei companii. Suntem specializati in logo design, branding si corporate identity.

Carti de vizita

Cartile de vizita reprezinta un instrument fundamental de marketing si trebuie sa respecte identitatea companiei. Este important sa te poti promova oriunde, iar o carte de vizita contine toate datele necesare pentru a putea fi contactat.

Materiale promotionale

In ceea ce priveste materialele promotionale, putem include de la, foaia cu antet, la mape, pixuri, CD-uri, ecusoane sau orice altceva care poate fi asociat brandului. In functie de dimensiunile lor, materialele pot contine urmatoarele: logo, adresa web, telefon, email, adresa.

Manual de identitate

Manualul de identitate vizuala este un set de reguli si restrictii pentru folosirea imaginii de brand. Aici sunt prezentate toate elementele de identitate vizuala, create special pentru brand, de la carti de vizita, pana la flyere, bannere si specificatii clare referitoare la culorile folosite in redarea grafică a brandului. Tot aici gasim si regulile pentru utilizarea logo-ului in alte materiale, atat pentru web, cat si pentru print.

Alte servicii Branding

Grafica pentru Web
si Grafica pentru Print

Bannere
Sunt cele mai utilizate materiale grafice in mediul online. Aici includem atat bannerele folosite in site pentru oferte, cat si bannerele folosite in campanii de promovare.
Cover Retele Sociale
Toate companiile au cel putin o pagina de socializare: Facebook, Google+, LinkedIn, Youtube sau altceva care se potriveste mai bine brandului. Scopul acestor bannere este de a creste numarul vizitatorilor de pe un site web si promovarea prin bannere publicitare a unor produse,
Grafica Roll-Up
Reclamele de acest gen sunt o investitie pe termen lung. Realizarea unui banner / roll-up atractiv si eficient, poate face diferenta dintre o campanie de marketing de succes sau cu mai putin succes.
Banner Outdoor/Mesh
Este o modalitate de promovare care ajunge la un numar foarte mare de clienti. Sunt acele bannere pe care le vedem cu totii pe strada, fie pe cladiri, fie in spatii special amenajate. Pentru aceasta, este nevoie de o grafica mai complexa si imagini la o calitate foarte buna.
Brosuri/Pliante/Flyere
Pliantele si brosurile sunt importante, reprezentand mijloce eficiente de promovare a companiei Dvs. Au ca scop promovarea produselor sau serviciilor oferite de companie, trebuie sa respecte imaginea brandului si sa fie in ton cu valorile acestuia.
Invitatii
Compania ta organizeaza un eveniment sau participa la unul? Sigur vei avea nevoie de o invitatie pe care sa o poti transmite clientilor tai. Noi venim cu grafica si ramane la aprecierea ta daca o vei folosi online sau offline.

Proiecte de succes

Eficiente & Profesionale

Slide Image
Slide Image
Slide Image
Slide Image